Fanny Ekvall

Fanny – Topvisibles nya Sociala Medier praktikant

Lästid: < 1 minut

Berätta lite om dig själv

Hej!

Fanny heter jag, och jag läser första året på IHM Business School. Jag utbildar mig till E-commerce manager. Nu har jag min första praktikperiod under utbildningen och jag kommer spendera denna period på Topvisible i tio veckor. Detta ser jag verkligen fram emot. Under min tid här kommer jag främst att fördjupa mina kunskaper inom sociala medier. Tidigare har jag läst kurserna Affärsmannaskap, Digital marknadsföring och E-handel 1.

Idrott har alltid intresserat mig och jag har spelat handboll i stort sett hela mitt liv. Utöver idrotten tycker jag mycket om äventyr, att resa och se världen, men vem gör inte det? Jag har varit ute på några långresor, bland annat i Asien, USA och Sydamerika. Under resan i Sydamerika gick jag bland annat Inkaleden. Detta var fyra spännande dagar fyllda med vandring, bergsklättring och tältande, slutdestinationen var Inkastaden Machu Picchu.

Tidigare har jag arbetat inom servicebranschen, men efter ett tag inom den branschen kände att jag att jag suktade efter någonting nytt, utmanande och spännande. Därför sökte mig till IHM, jag tyckte att e-commerce utbildningen verkade spännande och helt rätt i tiden. Efter kursen i digital marknadsföring med Magnus Äng väcktes intresset för digital marknadsföring och hur vi dagligen påverkas av det. Den digitala världen är mycket spännande, det är mycket nytt och jag känner mig väldigt nyfiken på att lära mig mer.

Varför Topvisible?

Jag sökte praktik på Topvisible eftersom jag har hört mycket gott om byrån. Det kändes som ett härligt och avslappnat gäng, med enorm kompetens inom digital marknadsföring. Jag är väldigt glad att jag fick möjligheten att göra min praktik här och jag ser fram emot en lärorik, utvecklande och rolig tid på Topvisible.


Fanny Ekvall

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *